molitva

Kroz ovaj tjedan slavimo:

 

Utorak: sv. Petar Damiani, biskup i crk. naučitelj

Srijeda: Katedra sv. Petra, blagdan

Četvrtak: Sv. Polikarp, biskup i mučenik

 Danas u 15 sati članovi OFS-a (franjevački svejtovni red) imaju svoj izborni kapitul.
 

Susret ministranata i njihovih roditelja održat će se u četvrtak 23. 02 u 19 sati u dvorani samostana. Pozivamo sve ministrante i njihove roditelje na ovaj susret.
Vijeće za liturgiju i crkvenu glazbu Biskupije Porečke i Pulske i ove godine organizira za članove župnih zborova u subotu, 18. ožujka 2017. hodočašće u Nacionalno svetište sv. Josipa u Karlovcu i bl. Alojziju Stepincu u zagrebačku katedralu.

 


 
Organizaciju prijevoza za cijelo područje Biskupije preuzima Vijeće. Troškove prijevoza za članove župnih zborova dijele župa i Biskupija. Troškovi koje snosi župa su 70,00 kn po osobi.
Na hodočašće mogu ići u organizaciji prijevoza Vijeća i oni koji nisu članovi župnih zborova uz uplatu cjelokupnih troškova prijevoza u iznosu od 120,00 kn po osobi.  

 Sudionike hodočašća treba prijaviti pismeno najkasnije do ponedjeljka,13. ožujka 2017.

Program hodočašća imate na oglasnoj ploči.

 Molitvena inicijativa „40 dana za život“ održava se i ove godine pod geslom: "Muževi, ljubite svoje žene, kao što je Krist ljubio Crkvu te sebe predao za nju." (Ef 5,25)
Nova korizmena kampanja od 1. ožujka do 9. travnja održava  u 26 hrvatskih gradova! U Puli će se moliti pred općom bolnicom.

 

Tisak: Novi broj Glasa koncila, Radosna vijest, Ladonja....