Đavao iskušava Isusa

Kroz ovaj tjedan nema posebnih slavlja.

 

Kroz korizmeno vrijeme petkom i nedjeljom, pola sata prije večernje sv. Mise, molimo pobožnost Križnog puta. U petak u 17.30 sati pobožnost Križnog puta predvode ministranti sa svojim obiteljima. Pozivamo djecu da se odazovu na ovu prigodnu pobožnost i sv. Misu petkom. U nedjelju u 17.30 pobožnost Križnog puta predvode krizmanici.

 Molitveno glazbeni događaj pod nazivom  "Za križen" s pjesmama Velikog tjedna i procesijom koja se neprekidno obnavlja već 500 godina na otoku Hvaru u noći od Velikog Četvrtaka na Veliki Petak i koje je uvršteno na UNESCO listu nematerijalnih kulturnih dobra održat će se ove godine i ovdje kod nas u Župnoj crkvi, u subotu 18. ožujka s početkom u 19 sati. Gostovat će: Župni zbor župe Uznesenja Blažene Djevice Marije iz Jelse i Zbor Bratovštine Presvetog Oltarskog Sakramenta iz Jelse. Pozivamo sve da se u što većem broju odazovemo ovom događaju.

 U subotu 25. ožujka organiziramo jednodnevno hodočašće u Krasno, Zadar i Nin. Cijena hodočašća je 180, 00 kn. Prijaviti se možete do srijede 08.03.

 Naša župa organizira  hodočašće u Brezje (SLO) 06. 05. 2017. subota. Cijena hodočašća je 200 KN. Prijaviti se možete u prodajnom dućanu ili u sakristiji.

 Tisak: Novi broj Glasa koncila i Ladonja....