Moretto da Brescia Isus u pustinji

 

 

Kroz ovaj tjedan slavimo:

       

 

Četvrtak: KATEDRA SV. PETRA

Petak: sv. Polikarp

Subota: Liturgija kvatri

 

Danas u 16 sati članovi Franjevačkog svjetovnog reda (OFS- a) imaju svoj redoviti mjesečni susret.

Kroz korizmeno vrijeme pobožnost Križnog puta obavljamo petkom i nedjeljom pola sata prije večernje Mise u 17.30 sati. U svetištu u Šijani križni put je srijedom u 16.30, a sv. Misa u 17 sati. U petak pozivamo ovogodišnje prvopričesnike i roditelje.

Kako smo i najavili prošle nedjelje nedjelje danas nakon sv. Misa na izlazu iz crkve prikupljamo  dobrovoljne priloge za liječenje naše mlade župljanke Dine Pervan, koja boluje od sarkoma koljena.

Ovim putem željeli bi smo kao župa pripomoći prikupiti financijska sredstva za lijekove i medicinska pomagala koji se ne nalaze na listi HZZO-a i druge troškove liječenja, operacije i kemoterapiju. Predstoji joj nastavak liječenja i rehabilitacija. Svima unaprijed hvala.

U ovaj petak 23. 02 u 17 sati u kapeli Milosrdnog Isusa u Puli slavi se blagdan sv. Polikarpa. Euharistijsko slavlje predvodi mons. Ivan Milovan, biskup u miru.

Franjevački svjetovni red organizira jednodnevno hodočašće u nacionalno svetište sv. Josipa u Karlovac na blagdan sv. Josipa 18.03.2018. Više informacija imate na oglasnoj ploči.

Organizira se župno hodočašće 28. 04 u subotu, u Ludbreg u svetište Krvi Kristove, Koprivnicu i u Molve u svetište Majke Božje. Cijena je 230 kn a treba se javiti kod gđe. Ljube.

Organizira se hodočašće u sv. Zemlju od 25. 9 - 02. 10. 2018. Više informacija imate na prigodnom plakatu. Prijaviti se možete do 01. 04. 2018 kod g. Ljube.

Tisak: novi broj Glas koncila, Ladonja, Veritas, Radosna vijest, Marija...