isusova preozbrazba

 

 

Kroz ovaj tjedan se spominjemo:

Utorak: Gabrijel od Žalosne Gospe

 

 

U ovom tjednu slavimo Tjedan solidarnosti s Crkvom i ljudima u Bosni i Hercegovini. Tema tjedna je „Da ne ohladni ljubav mnogih“. Kroz tjedan ćemo moliti na večernjim misama Molitvu vjernika za Crkvu u BiH, a u njedjelju pročitati poslanicu od naših biskupa. Tog dana sva prikupljena milostinja ide za potrebe crkve u BiH. Potičemo naše vjernike da sudjeluju u pomoći i tako daju svoj doprinos u ovoj Korizmi, a posebno vjernike koji su porijeklom iz Bosne i  Hercegovine.

U petak u 17.30 sati pobožnost Križnog puta predvode krizmanici sa svojim obiteljima. Pozivamo djecu da se odazovu na ovu prigodnu pobožnost i svetu misu petkom.

U nedjelju u 17.30 pobožnost Križnog puta predvode članovi župno-pastoralnog vijeća, župnog zbora i caritasa.

 

U subotu, 03. ožujka 2018. s početkom u 9,30 sati u Pazinskom kolegiju održat će se duhovna obnova za članove Župnih Caritasa, Župnih Pastoralnih vijeća, pjevače, vjeroučitelje i župne animatore naše Biskupije. Voditelj: o. Gaudencije Vito Spetić, pavlin iz Svetog Petra u Šumi. Prijaviti se treba župniku najkasnije do 1.3. 2018.

 

Prošle nedjelje nedjelje nakon sv. Misa na izlazu iz crkve prikupljali smo dobrovoljne priloge za liječenje naše mlade župljanke Dine Pervan, koja boluje od sarkoma koljena. Skupili smo ukupno 13. 610 KN i 75 €. Od srca u ime nas Fratara  i u ime obitelji Pervan zahvaljujemo svima koji ste na ovaj način pokazali širinu svoga srca i ljudske blizine. Preporučamo je u Vaše molitve.

Franjevački svjetovni red organizira jednodnevno hodočašće u nacionalno svetište sv. Josipa u Karlovac na blagdan sv. Josipa 19.03.2018. Više informacija i kontakt broj  imate na oglasnoj ploči.

Organizira se župno hodočašće 28. 04 u subotu,  u Ludbreg u svetište Krvi Kristove, Koprivnicu i u Molve u svetište Majke Božje. Cijena je 230 kn a treba se javiti kod gđe. Ljube.

Organizira se hodočašće u sv. Zemlju od 25. 9 - 02. 10. 2018. Više informacija imate na prigodnom plakatu. Prijaviti se možete do 01. 04. 2018 kod g. Ljube.

Tisak: Novi broj Glasa koncila, Mali Koncil za djecu - MAK u sakristiji za pretplatnike, Marija, Veritas, Ladonja....