adam i eva

Kroz ovaj tjedan slavimo:

Ponedjeljak: sv. Barnaba, apostol

Srijeda: Sv. Antun Padovanski, prezbiter

Petak: Sv. Vid, zaštitnik riječke nadbiskupije

U utorak je 13. od trinaest utoraka pobožnosti na čast sv. Antunu Padovanskom. U 19 sati je prigodni nagovor Provincijala, krunica počinje 20 minuta prije sv. Mise u 20 sati.

Kompletni program duhovne obnove pred svetkovinu našeg župnog zaštitnika, raspored sv. Misa i sve ostalo imate u prigodnom župnom biltenu koji smo tiskali za ovu prigodu a možete ga uzeti na stoliću za tisak.

Od iduće nedjelje sv. Mise u našoj župi su po ljetnom rasporedu.  Sv. Mise preko tjedna su redovito ujutro u 7 i navečer u 20 sati. Mijenja se nedjeljni raspored  Sv. Misa: u našoj crkvi Sv. Mise su u 8; 10.30, i večernja u 20 sati do prve nedjelje u rujnu.  Sv. Mise u svetištu Majke Božje od Milosti biti će nedjeljom u 9 i 30 sati i prigodno pred Veliku Gospu. Molimo sve vas koji dolazite na mise u 9 i 12 sati da se prilagodite novom rasporedu sv. Misa.

Župa sv. Mihaela arkanđela iz Stražemana (Požeška biskupija) dolazi u posjet našoj župi sv. Antuna u Puli u petak i subotu  15 i 16. lipnja. Molimo obitelji koje su raspoložive da prime nekoga za smještaj ( jedna noć) da se jave u sakristiju nakon sv. Mise.

Ovih dana nastupaju vrućine i godišnji odmori. Molimo sve vjernike koji dolaze u našu crkvu da se pristojno odijevaju kako dolikuje Božjem domu molitve i sabranosti.

Tisak: novi broj Glas Koncila, Ladonja, Veritas, Radosna vijest, Marija i ostali katolički tisak…