22

 

 

 

Utorak: Sv. Romuald, opat

Četvrtak: Sv. Alojzije Gonzaga, redovnik

Petak: Sv. Ivan Fišer i Tomas More, mučenici

 

Danas u 17.30 sati biti će mjesečni susret članova F. S. R.

Prošle srijede smo proslavili našeg župnog zaštitnika sv. Antuna Padovanskog. Zahvaljujemo svima koji su se uključili u ovu proslavu kroz praćenje trodnevnice kao i suradnicima koji su se stavili na raspolaganje da sve prođe u dobrom ozračju.

Od ove nedjelje sv. Mise u našoj župi su po ljetnom rasporedu.  Mise preko tjedna su redovito ujutro u 7 i navečer u  20 sati. Mijenja se nedjeljni raspored sv. Misa: Sv. Mise su u 8 i 10.30, dok će nedjeljom večernja sv. Misa biti u 20 sati do prve nedjelje u rujnu.  Sv. Mise u svetištu Majke Božje od Milosti u Šijani biti će nedjeljom u 9 i 30 sati i prigodno pred Veliku Gospu.

Blagdan sv. Ivana Krstitelja i prva obljetnica posvete župne crkve sv. Ivana Krstitelja slavi se u nedjelju 24. 06. U župi na Medulinskoj.

Na sam blagdan bit će sv. mise u 9.00, 11.00 i 19.00 sati. Glavna sv. misa bit će u 11.00 sati koju će predslaviti i propovijedati o. Ivan Bradarić, OFMConv, gvardijan i rektor nacionalnog svetišta prvog hrvatskog sveca sv. Nikole Tavilića u Šibeniku.

Ovih dana nastupaju vrućine i godišnji odmori. Molimo sve vjernike koji dolaze u našu crkvu da se pristojno odijevaju kako dolikuje Božjem domu molitve i sabranosti.

Tisak: novi brojevi: Glas koncila, Ladonja, Veritas, Radosna vijest, Marija…