Kroz ovaj tjedan slavimo:

Ponedjeljak: Sv. Terezija od Djeteta Isusa, djevica i cr. naučiteljica

Utorak: Sv. Anđeli Čuvari

Srijeda: Obred preminuća sv. Franje

Četvrtak: SVETI NAŠ OTAC FRANJO, svetkovina

Subota: Sv. Bruno, prezbiter

        

 

 

Započinjemo mjesec listopad u kojem posebno molimo sv. Krunicu. U ovom mjesecu „Listopadskih pobožnosti“ molimo za vjeru u našoj župi i našem narodu. Molitva sv. Krunice je pola sata prije večernje sv. Mise.

Počinjemo i sa susretima Frame – franjevačke mladeži. Možete nam se pridružiti svakog petka u 20 sati.

U srijedu, na večernjoj misi u 19 sati, u našoj crkvi slavimo obred preminuća Sv. našeg oca Franje. Pozivamo naše trećoredce i Framaše da se pridruže misi i zboraše da uveličaju ovu proslavu.

U četvrtak je svetkovina sv. Franje Asiškog. Mise u našoj crkvi su ujutro u 7 i večernja misa u 19 sati. Svečano se slavi u crkvi sv. Franje u Gradu prigodnom trodnevnicom i misama na blagdan. Raspored trodnevnice i misa na blagdan imate na oglasnoj ploči.

U petak je prvi petak u mjesecu kad posjećujemo starije i nemoćne u župi koji žele primiti sakramente Ispovijedi i Pričesti.

Molimo odrasle koji žele primiti sakramente krštenja, pričesti ili krizme da se jave u sakristiju ili župni ured i ispune prijavnicu za vjeronauk odraslih.

Tisak: novi brojevi: Glasa koncila i Ladonja. Molimo roditelje koji žele da njihova djeca primaju MAK – Mali Koncil da se prijeve kod g. Ljube.